Η Ιαπωνική εταιρεία Mitsubishi Electric

Η Mitsubishi Electric είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα κλιματισμού για οικιακή, εμπορική και βιομηχανική χρήση. Οι προσπάθειές της Mitsubishi Electric να κάνει τη ζωή πιο άνετη στους εσωτερικούς χώρους ξεκίνησε το 1921, με την κατασκευή ενός ηλεκτρικού ανεμιστήρα. Αυτό ήταν το έναυσμα ώστε έπειτα από 10 χρόνια να ξεκινήσει την κατασκευή ψυκτών.

Η πρόκληση για την δημιουργία συστημάτων κλιματισμού που είναι κατάλληλα για τις ευρείς κλιματικές συνθήκες της Ιαπωνίας αλλά και ολόκληρου του πλανήτη οδήγησε την Mitsubishi Electric στην ανάπτυξη εκπληκτικά εξελιγμένων κλιματιστικών που κλιματίζουν τον  χώρο σας αθόρυβα, ενεργειακά αποδοτικά και με ελάχιστες αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον.

Το τμήμα κλιματισμού της Mitsubishi Electric ιδρύθηκε το 1955 ,και γρήγορα προόδευσε στην βιομηχανία κλιματιστικών και κατέλαβε μία από τις πρώτες θέσεις που απολαμβάνει ακόμη και σήμερα.

Με 50 χρόνια εμπειρίας στο να αναπτύσει κλιματιστικά συστήματα παρέχει αξιόπιστα και υψηλης ποιότητας προιόντα  σε εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Με την σημερινή κτιριακή μόνωση να αγγίζει το άριστο και την αφθονία ηλεκτρονικών εξοπλισμών τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στο εργασιακό περιβάλλον , η ανάγκη για αποτελεσματική θέρμανση και ψύξη είναι μεγάλη. Τα αποδοτικά και συνειδητά  οικονομικά σε κατανάλωση ενεργειακά μας συστήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα να προσφέρουν στον καταναλωτή σταθερό και άνετο επίπεδο διαβίωσης ,τόσο στον εργασιακό χώρο του όσο και σε προσωπικό καθημερινό επίπεδο.

Στην Mitsubishi Electric προσπαθούμε συνεχώς να ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών μας και για αυτόν τον λόγο είμαστε οι πρώτοι στον χώρο του κλιματισμού που προσφέραμε άκρως προχωρημένα συστήματα "inverter" . Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία "inverter", τα συστήματά μας παράγουν την άκρως απαραίτητη ισχύ που ταιριάζει στις ακριβείς απαιτήσεις κάθε κτιρίου. Αυτά τα συστήματα λειτουργούν τόσο αποδοτικά ώστε δεν χάνουν πολύτιμη ενέργεια στο να υπερθερμάνουν η να υπερψύξουν ένα χώρο ,με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση των λειτουργικών εξόδων. Εναλλακτικά συστήματα που μπορεί να εμφανίζονται φτηνά , μπορεί συχνά να κοστίζουν σημαντικά περισσότερο στην λειτουργία τους, κάνοντας μας την πιο αποτελεσματική λύση από πλευράς κόστους σε όλο τον κόσμο.

Προστατεύοντας το περιβάλλον.
Καθως τα επιστημονικά αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι τα χημικά που παρασκευάζονται από τον άνθρωπο είναι υπεύθυνα γιά την καταστροφή του στρώματος του όζοντος, εμείς χρησιμοποιούμε ψυκτικά μεσα ελέυθερα από την βάση του χλώριου τα οποία είναι ασφαλή καί έχουν μηδενική μείωση του δυναμικού του όζοντος.
Ταυτόχρονα καθώς τα συστήματα μας χρειάζονται λιγότερη ενέργεια για να λειτουργήσουν , συνεισφέρουν επίσης σημαντικά στην μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.
Εν ολίγοις , η σταθερή μας επενδυτική και παραγωγική ανάπτυξη μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε όσο το δυνατόν πιό αποδοτικό εξοπλισμό ,ενώ την ίδια ώρα προστατεύουμε το περιβάλλον

Η Mitsubishi Electric αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ και η CLIMA HELLAS εντάσσεται στο εξειδικευμένο δικτύο της επίσημης αντιπροσωπίας στην Ελλάδα.

  • Project_mits%201
  • Project_mits%202
  • Project_mits%203
  • Project_mits%204
  • Project_mits%205
  • Project_mits6
« Επιστροφή στη λίστα